Dijitaladam olarak, ortaklı bir proje dahilinde geliştirdiğimiz Trampa App girişimimiz ile 06 Ekim 2016 tarihinde katıldığımız Startup İstanbul'a ilgi çok büyüktü.

Avrasya’nın en önemli girişimcilik etkinliklerinden biri olarak yolculuğuna başlayan, bugün tüm dünyanın sayılı etkinlikleri arasında gösterilen Startup Istanbul, 6-10 Ekim 2016 tarihleri arasında ABD, Avrupa, Asya ve Afrika’dan gelen yüzlerce girişimci ve yatırımcıyı İstanbul’da buluşturdu. Etkinliğe global anlamda girişimcilik ekosisteminin tanınmış isimlerinin yanı sıra Türkiye’nin tanıdığı Hanzade Doğan Boyner ve Cüneyt Özdemir gibi önemli isimler katıldı.

Girişimcilik anlamında ekosistemin nabızını tutan Startup İstanbul'da Trampa App girişimimiz ile izlenimlerde bulunduk. Ekibimiz üyelerinden Oğuz Uslu, Doruk Atak, Hüseyin İnan ve Tağmaç Şengörenoğlu ile birlikte gerçekleştirdiğimiz katılımımızda önemli bağlantılar elde ettik ve ayrıca girişimimiz için yerli ve yabancı yatırımcılardan görüş alarak iş ortaklığı anlamında temaslar sağladık.