Dijitaladam'ın uzun zamandır üzerinde durduğu KentAksiyon çözümü nihayet beta testlerinden başarıyla geçerek, release versiyonunu geçtiğimiz günlerde satışa sundu.

Bu çözüm ile kentte gerçekleşen aktif ve bitmiş projeleri harita üzerinde konumlandırarak, lokasyon bazlı olarak bilgilendirme sağlanması ana hedef konusu. Kullanıcılar KentAksiyon'u yüklediklerinde, kentte dolaşırken yanında bitmiş ve hali hazırda deva meden Belediye yatırımları ve projeleri konusunda push bildirim alarak hem bilgilendirilmeri sağlanıyor hemde yatırımları kuş bakışı şekilde analiz adilmesi sağlanıyor.

Bununla da sınırlı kalmayan Kent Aksiyon, bu projeler hakkında kısa bir anket çözümü talep ederek, vatandaştan geri bildirim toplayabiliyor. Aynı zamanda belediye binalarını da sisteme girilerek, yönetim panelinden takip edilebiliyor. Lokasyon bazlı sosyal yardım verileri gibi modüllerde entegre edilerek KentAksiyon kent'e kuş bakışı bir açıdan yorum katabildiğiniz bir akıllı kent yönetim sistemi olarak çözüm sunuyor.

Artık belediye olarak tüm yatırımlarınız vatandaş nezdinde görünür olacak.