28-29 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen açılışını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip UĞUR'un yaptığı, 3. Balıkesir İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na (BAİF), Dijitaladam olarak Balıkesir'de ki istihdamı bir nebze olsun azaltmak amacıyla, yeni takım arkadaşları arayaşı için katıldık. 

Valilik, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR, GMKA, Balıkesir Üniversitesi, Sanayi Odası ve Ticaret Odası gibi kurumların ortaklaşa düzenlediği ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Balıkesir İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na, içinde Dijitaladam'ında bulunduğu özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere 67 kuruluş katıldı.

BAİF'te, Dijitaladam olarak şimdiye kadar hiç yapılmış bir olaya imza atmak için oradaydık. İŞKUR fuarında ki standımızda yeni ekip arkadaşı adaylarımızın CV'lerini toplamak üzere kendi projemiz olan SmartAssist isimli sanal personeli görevlendirdik. 

SmartAssist, Dijitaladam standında önündeki tablet sayesinde formları dolduran kişileri anlık olarak Dijitaladam CV veri tabanına yolladı ve geri dönüş olarak tüm adaylara teşekkür maili yolladı. 

Fuarın sonunda, bir kapanış konuşması yapan İŞKUR Balıkesir Müdürü Nazım BALCI, Dijitaladam'a fuar içindeki katkılarından ve istihdamı arttırmaya yönelik katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi verdi.