Balıkesir Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolunun düzenlendiği, İnovasyon ve Teknoloji Günü ‘19 ( INTEK19) etkinliği bu yıl 4 Aralıkta gerçekleşti.  

IEEE BAUN Yönetim Kurulu Başkanı Alper AKBULUT’un açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal BÖLÜCEK'in katılımları ile büyük bir öğrenci topluluğunun ilgisi ve konusunda uzmanların konuşmaları ile devam etti.  

“Payfull” Şirketi Genel Müdürü Recep ERDOĞANDijital Dönüşüm ve Yönetim Danışmanı Hakan İNCEOĞLUMET İleri Teknoloji Sistemleri Genel Müdürü Murat MERDİN, ASELSAN- Kıdemli Lider Mühendisi Ali IŞIKLI ve MONSTER Notebook- Marketing Director Alper ARIN'ın konuşmaları ile gerçekleşen etkinlikte, etkinlik ana sponsorlarından olan Dijitaladam'ı temsilen şirket yöneticilerimizden Oğuz USLU, etkinlik koordinatörü Fatma Feyza Akyol'dan teşekkür plaketi aldı.  

Başta Balıkesir Üniversitesi olmak üzere, etkinliği gerçekleştirmek için büyük bir emek ve özveri harcayan tüm öğrencileri, Dijitaladam olarak kutluyor ve etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan tüm paydaşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.