Karesi Belediyesi olarak, Dijitaladam bize web yazılım teknolojileri ile ve onun ötesinde yeni teknoloji trendleri hakkında geniş bir vizyon yaratarak, belediye ile vatandaş arasında ki bağlantıyı teknolojik anlamda kurmamızı sağladı. 

Balıkesir'in büyükşehir olması ile Karesi İlçe Belediyemizin kurulması ile birlikte, önceliğimiz kurumsal bir web sayfasıydı, Dijitaladam, beklentilerimizin ötesine geçerek bu sayfayı en hızlı ve güvenilir şekilde yayına almamızı sağladı. 

Bundan sonraki süreçte ise, vatandaşın her anında yanında olabilmek ve ulaşılabilir olmak anlamında mobil platformlarda yer almak önem arz ediyordu. Her zaman vurguladığımız bütünleşik yapıyı bozmadan belediye sistemlerimiz ile entegre olabilecek bir mobil uygulamayı, Dijitaladam ile birlikte hazırladık. Böylece artık e-belediyecilik işlemlerimizi kolayca mobil uygulamalardan da gerçekleştirebiliyor olduk. 

Dijitaladam, Karesi Belediyesi'ne bir çok alt kuruluşumuz için kurumsal web sayfası, yönetim sistemleri, şehir demografiği için mobil anket sistemleri ve düzenlediğimiz etkinler için gelişmiş ve yeni teknolojik trendler içeren sistemler hazırladı. Tüm bunlar vatadanlarımıza daha yakın olabilmek ve onların ne istediğini daha iyi anlayabilmek adına gerçekleştirdiğimiz sistem ve etkinliklerdi. 

Dijitaladam bizim için hazırladığı tüm sistemleri kolaylıkla yönetebiliyor, toplanan verileri ise bize özel yönetim panelleri vasıtasıyla analiz edebiliyoruz.